PrestaShop - Snelstartpakket gebruiken in een PrestaShop-winkel - TemplateTrip Help

HEETSTE AANBIEDINGEN

Tijdelijke aanbieding: tot 70% korting Haast je voordat het eindigt!
Nu opslaan

dagen

uur

min

sec

Product succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.

PrestaShop – Snelstartpakket gebruiken in een PrestaShop-winkel

Raadpleeg de video-tutorial voor het eenvoudig in te stellen snelstartpakket #

1, Pak Quick-Package-bestanden (shop.zip) uit en upload ze #

Pak een snel installatiebestand uit en upload het: shop.zip naar de hoofdhoofdmap van uw winkel. (zoals uwdomeinnaam.com/shop/)

Hoe het Prestashop Quick Start-pakket te installeren

2. Daarna moet u uw domeinnaam in de adresbalk van de browser typen. #

Hoe een snelstartpakket te gebruiken met een Prestashop-winkel

3, Maak een database #

Jij maakt de shop database.

Hoe het Prestashop Quick Start-pakket te installeren

4.Kies taal en klik op de knop Volgende. #

Hoe een snelstartpakket te gebruiken met een Prestashop-winkel

5. Schakel het selectievakje in Ik ga akkoord met bovenstaande voorwaarden. en druk op de knop Volgende. #

Hoe een snelstartpakket te gebruiken met een Prestashop-winkel

6.Vul uw Informatie over uw winkel klik vervolgens op de knop Volgende. #

Hoe een snelstartpakket te gebruiken met een Prestashop-winkel

7. Vul de configuratiegegevens van de database in. klik vervolgens op de knop Volgende. #

Hoe een snelstartpakket te gebruiken met een Prestashop-winkel

8. Nu is uw winkel klaar voor gebruik. #

Hoe een snelstartpakket te gebruiken met een Prestashop-winkel