Opencart 3.0.x - Hoe google gratis lettertype te wijzigen.

1, Log in op uw cpanel-paneel of FTP-paneel.

Prestashop 1.7.X – Hoe het Google-lettertype te wijzigen

2, kies: file Manager optie van bestanden Tab

Prestashop 1.7.X – Hoe het Google-lettertype te wijzigen

3, Open header.twig-bestand Ga naar /home/test/public_html/catalog/view/theme/OPC202_01(Theme id)/template/common en klik met de rechtermuisknop op het header.twig-bestand en selecteer Edit optie.

Opencart 3.0.X - Hoe u het gratis lettertype van Google kunt wijzigen.

4, voeg een nieuwe Google-lettertypelink toe. Zie onderstaande stappen voor het vinden van een nieuw gratis Google-lettertype.

Opencart 3.0.X - Hoe u het gratis lettertype van Google kunt wijzigen.

5, typ: google.com/font in uw browser-URL en Zoek een nieuw lettertype in de zoekbalk en klik op stijlen.

Prestashop 1.7.X – Hoe het Google-lettertype te wijzigen

6, selecteer verschillende lettertypestijlen zoals Regulat 400, Bold 700, Zwart 900 en klik op embed Tab en kopieer link en plak in head.twig bestand.

Prestashop 1.7.X – Hoe het Google-lettertype te wijzigen

7, Open stylesheet.css-bestand Ga naar /home/test/public_html/catalog/view/theme/OPC202_01(Theme id)/stylesheet en klik met de rechtermuisknop op het bestand stylesheet.css en selecteer Edit optie.

Opencart 3.0.X - Hoe u het gratis lettertype van Google kunt wijzigen.

8, vind Oud lettertype naam en vervang door Nieuw lettertype en bestand opslaan.

Opencart 3.0.X - Hoe u het gratis lettertype van Google kunt wijzigen.