PrestaShop 1.7.x – Hoe u copyright-tekst in de voettekst kunt bewerken

1, Ga met uw PrestaShop-beheerderspaneel naar de Internationaal > Vertalingen om de melding te bewerken.

Prestashop 1.7.X. - Hoe u voettekst auteursrechtmelding kunt bewerken

2, Met de Vertalingen wijzigen sectie, kies het 'Thema's vertalingen' optie voor de Type vertaling. Selecteer de Jouw Thema En kies de taal waarnaar u vertaalt.

Prestashop 1.7.X. - Hoe u voettekst auteursrechtmelding kunt bewerken

3, Klik op de wijzigen knop in de rechter benedenhoek.
4, gebruik Ctrl+F sneltoets (F-sneltoets voor Mac) om de . te vinden %copyright% %year% – E-commercesoftware van %prestashop%.

Prestashop 1.7.X. - Hoe u voettekst auteursrechtmelding kunt bewerken

5, verander de vertaling volgens uw behoeften en sla de wijzigingen op.