PrestaShop 1.7.x – Instellingen voor themacache optimaliseren

1, Ga met uw PrestaShop-beheerderspaneel naar Geavanceerde parameters -> Prestaties.

Prestashop 1.7.X - Debug-modus inschakelen?

2, vind Smarty optie en stel Sjablooncompilatie in Force Compilatie, cache Nee  Thann Find CCC (combineren, comprimeren en cachen) optie en set Ja Slimme cache CSS, JavaScrip, Apache-optimalisatie. dan vinden Caching optie kies Gebruik cache Nee

Prestashop 1.7.X – Instellingen voor themacache optimaliseren
Prestashop 1.7.X – Instellingen voor themacache optimaliseren

3. U moet ook commentaar geven op of de map var/cache verwijderen uit de hoofdmap van Prestashop-winkelbestanden.

Prestashop 1.7.X – Instellingen voor themacache optimaliseren