PrestaShop 1.7.x – Hoe de Faceted Search-module te beheren

De gefacetteerde zoekmodule is een standaard PrestaShop-module die een blok weergeeft met de gelaagde navigatiefilters. Het stelt de klant in staat om gecombineerde criteria te definiëren om categorieproducten te filteren, en beetje bij beetje meer details te verstrekken om het aantal weergegeven producten te verminderen. Dit is een geweldig hulpmiddel voor klanten die de details weten van wat ze willen, maar niet zeker weten hoe ze het kunnen vinden.

1, Ga met uw PrestaShop-beheerderspaneel naar Modules -> Modulebeheer pagina.

Prestashop 1.7.X - De gefacetteerde zoekmodule beheren

2, kies de tabblad modules en typ in het zoekveld "Gefacetteerd zoeken" om de module te vinden.
3, klik op de Configure knop.

Prestashop 1.7.X - De gefacetteerde zoekmodule beheren

4, U kunt de bestaande filtersjabloon gebruiken als u deze heeft of een nieuwe toevoegen.
5, klik de Edit knop.

Prestashop 1.7.X - De gefacetteerde zoekmodule beheren

6, De configuratiepagina verschijnt. Zet daar de nieuwe filtertitel in de Sjabloonnaam veld, kiest u de categorieën waarvoor het filter wordt weergegeven in de categorieën die voor deze sjabloon worden gebruikt.
7. U kunt de juiste filters in-/uitschakelen in het gedeelte Filters en ze zullen worden toegevoegd aan uw filtersjabloon.

Prestashop 1.7.X - De gefacetteerde zoekmodule beheren

8, Klik op de Opslaan knop.

Ontdek het beste van PrestaShop-thema's 1.7 vanaf hier…