PrestaShop 1.7.x – PDF-facturen bewerken

Het “Facturen” pagina onder de “Bestellingen” menu stelt u in staat om tegelijkertijd een selectie van facturen van eerdere bestellingen in pdf-formaat te downloaden.

1, Ga met uw PrestaShop-beheerderspaneel naar Bestellingen > Facturen.

Prestashop 1.7.X. - Hoe PDF-facturen te bewerken

2, U kunt een PDF-bestand krijgen met verschillende facturen, afhankelijk van twee hoofdcriteria.

• op gegevens – handig wanneer u alle facturen voor een bepaalde maand of een bepaald kwartaal moet afdrukken. Selecteer de start- en einddatum en klik op de Genereer PDF-bestand op datum knop in de bovenste balk.
  • Op bestelstatus – een must-have wanneer u precies moet afdrukken welke bestellingen zijn geannuleerd, terugbetaald of in backorder staan.

Prestashop 1.7.X. - Hoe PDF-facturen te bewerken

3, kies de Factuuropties. vul de opties in.

Prestashop 1.7.X. - Hoe PDF-facturen te bewerken

4, Klik op de Bespaar knop. ververs je website.