PrestaShop 1.7.x – Een speciaal product met een specifieke prijs toevoegen

1, Ga met uw PrestaShop-beheerderspaneel naar Catalogus -> Producten pagina.

Prestashop 1.7.X. - Hoe een nieuw product toe te voegen?

2, vind Prijzen Tab en klik op Specifieke prijzen en vul aan Specifieke prijsvoorwaarden.  en klik op Toepassen knop.

Prestashop 1.7.X – Hoe een speciaal product met een specifieke prijs toe te voegen?

Zie hieronder voor meer informatie TT speciale producten module instellingen.

https://www.templatetrip.com/help/prestashop-1-7-x-how-to-manage-trending-products/