PrestaShop 1.7.x – Hoe een categorie te selecteren uit de TT-Category Feature Module

1, Ga met uw PrestaShop-beheerderspaneel naar Modules -> Modulebeheer pagina.

Hoe een categorie te selecteren uit de Tt-Category-functiemodule

2, vind TT - Categoriefunctie  module en klik op configureer knop.

Hoe een categorie te selecteren uit de Tt-Category-functiemodule

3. Selecteer categorieën die u als categoriefunctie wilt weergeven

Hoe een categorie te selecteren uit de Tt-Category-functiemodule

4, voor meer Categorie toevoegen Cover & Thumb Image, zie onderstaande artikellink

https://www.templatetrip.com/help/prestashop-1-7-x-how-to-add-category-cover-thumb-image/