PrestaShop 1.7.x – Het logo en de favicon wijzigen

1, Ga met uw PrestaShop-beheerderspaneel naar Ontwerp -> Thema & Logo.

Prestashop 1.7.X - Het logo en de favicon wijzigen?

2, je ziet hun drie tabbladen: Logo's, facturen en e-mails Logo's en Favicon.

• Tabblad Logo - kies de Tabblad Logo. Klik voor de optie Header Logo op de knop Bestand toevoegen en blader door uw nieuwe logo.
  • Tabblad Favicon - kies de Tabblad Favicon. Klik voor de optie Header Logo op de knop Bestand toevoegen en blader door uw nieuwe logo.

Prestashop 1.7.X - Het logo en de favicon wijzigen?

3, Klik op de Bespaar knop. ververs je website.