Opencart 3.0.x – Hoe te verwijderen/verhogen meer menu links Van Mega menu en Top statische link blok

1, Log in op uw cpanel-paneel of FTP-paneel.

Prestashop 1.7.X – Hoe het Google-lettertype te wijzigen

2, kies: file Manager optie van bestanden Tab

Prestashop 1.7.X – Hoe het Google-lettertype te wijzigen

3, Open header.twig-bestand Ga naar /home/test/public_html/catalog/view/theme/OPC009_01(Theme Id)/template/common en klik met de rechtermuisknop op het header.twig-bestand en selecteer Edit optie.

Opencart 3.0.X – Meer menulinks verwijderen/verhogen van Mega Menu en Top Static Link Block

4, vind meer en verander het meer menu max_elem waarde.

Opencart 3.0.X – Meer menulinks verwijderen/verhogen van Mega Menu en Top Static Link Block