PrestaShop 1.7.x – Debug-modus inschakelen

Wat te doen als er iets niet klopt aan de website? In de meeste gevallen moet u de fout zelf controleren door de foutopsporingsmodus van de site in te schakelen.

Er zijn 2 manieren om de foutopsporingsmodus in te schakelen, de ene is met uw winkelbeheerderspaneel of de tweede is met het configuratiecodebestand.

Manier 1: Backoffice gebruiken #

1, Ga met uw PrestaShop-beheerderspaneel naar Geavanceerde parameters -> Prestaties pagina.

Prestashop 1.7.X - Debug-modus inschakelen?

2, met debug Mode sectie, stel het Debug mode optie om Ja.

Prestashop 1.7.X - Debug-modus inschakelen?

3, Bespaar de veranderingen.

Manier 2: Configuratiecodebestand gebruiken #

1, Ga met uw PrestaShop-winkelbestanden naar config -> definieert.inc.php bestand.
2, zoek “_PS_MODE_DEV_” stel de waarde in als “waar"
Leuk vinden,

definiëren('_PS_MODE_DEV_', waar);