OPENCART 3.0.X – HOE EEN SNELSTARTPAKKET TE GEBRUIKEN MET EEN OPENCART WINKEL

Raadpleeg de video-tutorial voor het eenvoudig in te stellen snelstartpakket #

1. U maakt de nieuwe map in public_HTML in uw CPanel.

Opencart 3.0.X – Hoe gebruik je een snelstartpakket met een Opencart-winkel?

2. Daarna moet u onze Quickstart-zip uploaden.

Opencart 3.0.X – Hoe gebruik je een snelstartpakket met een Opencart-winkel?

3. Daarna moet u met de rechtermuisknop op het snelstart-zippakket klikken en het uitpakken.

Opencart 3.0.X – Hoe gebruik je een snelstartpakket met een Opencart-winkel?

4. U maakt de database aan.

Opencart 3.0.X – Hoe gebruik je een snelstartpakket met een Opencart-winkel?

5. Typ uw domeinnaam in de browser-URL en installeer het Quickstart-pakket en druk op de knop Doorgaan.

Opencart 3.0.X – Hoe gebruik je een snelstartpakket met een Opencart-winkel?

6. Voeg uw databasegebruiker, wachtwoord, databasenaam, Opencart-beheerdersgebruikersnaam en wachtwoord toe en druk op de knop Doorgaan.

Opencart 3.0.X – Hoe gebruik je een snelstartpakket met een Opencart-winkel?

Opencart 3.0.X – Hoe gebruik je een snelstartpakket met een Opencart-winkel?

7. Nadat u de installatiemap moet verwijderen of de naam van die map moet wijzigen.

Opencart 3.0.X – Hoe gebruik je een snelstartpakket met een Opencart-winkel?

8. Nu kunt u uw winkel klaar voor gebruik bekijken.