Snelstartpakket gebruiken met een PrestaShop-winkel

Raadpleeg de video-tutorial voor het eenvoudig in te stellen snelstartpakket

1, Unzip & Upload Quick-Package (shop.zip) bestanden

Pak het uit en upload een snelconfiguratiebestand: shop.zip naar de hoofdmap van uw winkel. (zoals uwdomeinnaam.com/shop/)

Hoe Prestashop Quick Start-pakket te installeren

2, Daarna moet u uw domeinnaam in de adresbalk van de browser typen.

Hoe gebruik je een snelstartpakket met een Prestashop-winkel?

3, Maak een database

Jij maakt de shop. database.

Hoe Prestashop Quick Start-pakket te installeren

4.Kies de taal en klik op de knop Volgende.

Hoe gebruik je een snelstartpakket met een Prestashop-winkel?

5. Selecteer het selectievakje Ik ga akkoord met bovenstaande voorwaarden. en druk op de knop Volgende.

Hoe gebruik je een snelstartpakket met een Prestashop-winkel?

6.Vul je Informatie over uw winkel klik vervolgens op de knop Volgende.

Hoe gebruik je een snelstartpakket met een Prestashop-winkel?

7. Vul de configuratiegegevens van de database in. klik vervolgens op de knop Volgende.

Hoe gebruik je een snelstartpakket met een Prestashop-winkel?

8.Nu is uw winkel klaar voor gebruik.

Hoe gebruik je een snelstartpakket met een Prestashop-winkel?