E-mailsjablonen bewerken in Prestashop 1.7.x

BackOffice > Internationaal > Vertalingen

01.E-mailsjablonen vertalen

• Selecteer het type vertaling: E-mail vertalingen;
  • Selecteer het type e-mailinhoud: Body (als u het e-mailonderwerp wilt bewerken, kiest u gewoon Onderwerp);
  • Kies je thema: Kern (geen thema geselecteerd);
  • Selecteer je taal: Kies de gewenste taal (in ons geval is dat Engels).

En klik vervolgens op het wijzigen knop.

02.E-mailsjablonen wijzigen Vertalen

Klik op Kern-e-mails in en selecteer het account sjabloon.

03.Core e-mailsjablonen vertalen

De HTML-versie bekijken tabblad laat zien hoe de e-mailontvanger het bericht zal zien.

04.Html-e-mailsjablonen

U kunt wijzigingen aanbrengen in het e-mailsjabloon op de HTML bewerken versie Tab.

u kunt de structuur van de e-mailsjabloon en de inhoud ervan wijzigen met behulp van de WYSIWYG-editor.

Wees voorzichtig wanneer u de sjabloon bewerkt met de editor, omdat u per ongeluk de benodigde lay-out kunt verwijderen.

Als u bekend bent met HTML, raden we aan om de WYSIWYG-editor uit te schakelen en direct met de sjablooncode te werken.

U kunt dit doen door op het broncodepictogram te klikken - "<>" (bekijk de afbeelding hieronder).

05. HTML-e-mailsjablonen bewerken

U kunt ook alleen de inhoud van de e-mail bewerken zonder risico om de lay-out van de e-mailsjabloon te wijzigen. ga naar het tabblad TXT-versie bekijken/bewerken.

06. Tekst-e-mailsjablonen bewerken

sla alle wijzigingen op

07.Bestanden E-mailsjablonen

Op dezelfde manier kunt u eenvoudig elk ander e-mailsjabloon in deze lijst bewerken.